PlayStation 4K Neo saattaa saapua markkinoille jo odotettua aiemmin

Now Reading
PlayStation 4K Neo saattaa saapua markkinoille jo odotettua aiemmin

Ranskalaisen videopelijakelija Innelec Multimedian mukaan Sonyn päivitetty PlayStation 4 -konsoli, koodinimellä kutsuttu “Neo” ja aiemmin tunnettu PS4.5, saatetaan julkaista ennen lokakuuta. Uudessa ilmestyneessä lausunnossaan yhtiö kuitenkin kiistää, että sillä olisi virallista tietoa PlayStation 4K Neo:sta tai sen julkaisemisesta.

Uudistetun PlayStation 4 -konsolin odotettiin julkaistavan virallisesti ensi kuussa järjestettävissä E3-messuilla, mutta sisäpiirilähteiden mukaan PlayStation 4 Neo -laitetta ei tulla esittämään vielä kyseisessä tapahtumassa. Shinobi062 kertoi tällä viikolla SDGC-podcastissä Sonyn julkaistavan uuden laitteen ensi syksynä järjestettävässä Paris Games Week -tapahtumassa.

Mitä mieltä sinä olet?
Aivan mahtavaa
42%
Mahtavaa
19%
Ei hyvä
23%
Ihan tyhmää
8%
Ottaa päähän
8%
About The Author
Jenny Mäki-Jaakkola
jenny Mäki-Jaakkola toimii verkkolehtemme toimittajaharjoittelijana. Pääasiallisesti hän kirjoittaa pelaamiseen liittyvistä aiheista, mutta osallistuu myös muiden aihe-alueiden sisällöntuottamiseen. Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.